Ηλ. δ/νση: info@edipit.gr
ΗΜΕΡΙΔΑ Προσωπικά Δεδομένα-Διαμεσολάβηση-Κόκκινα Δάνεια.

ΗΜΕΡΙΔΑ Προσωπικά Δεδομένα-Διαμεσολάβηση-Κόκκινα Δάνεια.

ΗΜΕΡΙΔΑ
Προσωπικά Δεδομένα-Διαμεσολάβηση-Κόκκινα Δάνεια.

Μέσα σε πολύ ζεστό κλίμα, έλαβε χώρα η ενδιαφέρουσα ημερίδα που διοργάνωσε η Ένωση Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου Μακεδονίας Θράκης , Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ., το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Παύλου Μελά, στο Κέντρο Πολιτισμού «Χρήστος Τσακίρης».
Θέμα της ο νέος Κανονισμός για τα προσωπικά δεδομένα που θα ισχύσει από την 25η Μαΐου 2018, η Υποχρεωτικότητα στη Διαμεσολάβηση πουεπεβλήθη με τον νέο Νόμο 4512/2018 και οι Λύσεις για τα κόκκινα δάνεια, τρία δηλαδή θέματα που απασχολούν ή θα απασχολήσουν στο άμεσο μέλλον τους πολίτες της Ελληνικής Επικράτειας.
Το παρόν στην ημερίδα έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας Κώστας Πάντσης και ο δημοτικός σύμβουλος Γιαννουλίδης Στέφανος, οι οποίοι εκπροσώπησαν το Δήμο Παύλου Μελά, ενώ το κοινό απαρτιζόταν από δημοσιογράφους-μέλη της Ένωσης αλλά και πολίτες που παρακολούθησαν με αμέριστο ενδιαφέρον τα θέματα και έθεσαν τους προβληματισμούς και ερωτήματά τους.
Η είσοδος ήταν ελεύθερη και όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Ένωσης κος Θεοφάνης Παπαδόπουλος, «η παρούσα εκδήλωση τάσσεται στο πλαίσιο της ευρύτερης προσπάθειας της Ένωσης για την ενημέρωση των πολιτών για καυτά θέματα που τους απασχολούν ή θα τους απασχολήσουν, καθώς σκοπός της Ένωσης δεν είναι μόνο να προστατεύει τα μέλη της αλλά να μεριμνά και για το κοινωνικό καλό».


Με χρήσιμες εισηγήσεις, πλαισίωσαν την εκδήλωση και οι δύο ομιλήτριες Όλγα και Σοφία Τσιπτσέ, δικηγόροι, διαμεσολαβήτριες και D.P.O. executives, καθώς όπως δήλωσαν, κατά την αναζήτηση των θεμάτων επέλεξαν τα θέματα που είναι αυτή τη στιγμή στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος των πολιτών, το καυτό θέμα των προσωπικών δεδομένων, η καινοτομία ως προς την υποχρεωτικότητα στη διαμεσολάβηση και το θέμα που βασανίζει την τελευταία δεκαετία της υπερχρέωσης των πολιτών.
Η Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. Μακεδονίας Θράκης έχει στόχο να συνεχίσει να πραγματοποιεί Εκδηλώσεις-Ημερίδες , με νέα θέματα που επιμορφώνουν και συνδράμουν τα μέλη της.

Αφήστε μια απάντηση

Close Menu